Intervisie ... een weg naar verandering

Auteur(s): 
Van Dam, Chris
ISBN10  9400007469
ISBN13  9789400007468
 
Dit boek kan je verder op weg helpen als intervisor. De spelregels van oplossingsgerichte intervisie worden op een heldere en eenvoudige manier beschreven. 
Dit praktische boek is niet enkel bedoeld voor ervaren intervisoren, maar ook voor teambegeleiders, coaches en trainers die bereid zijn om vanuit de praktijk van de deelnemers een efficiënt leerproces op te starten.
Zoals gebruikelijk illustreert deze auteur het geheel rijkelijk met praktijkvoorbeelden. In tegenstelling tot andere vakliteratuur geeft hij op deze manier heel wat van zichzelf bloot. In dit boek verwijst hij regelmatig naar een aantal bekende mensen die hem inspireren en linkt hij deze inzichten met het oplossingsgerichte gedachtegoed.
Chris Van Dam heeft een jarenlange ervaring als intervisor in de non-profitsector. Bij de start van zijn carrière volgde hij een tweejarige opleiding tot supervisor vanuit het traditionele denkkader. Daarna heeft hij het oplossingsgerichte denkkader ontdekt en is hij zich hierin blijven verdiepen door het volgen van verschillende opleidingen. Sindsdien biedt hij intervisies, personal coaching, teamcoaching en trainingen aan vanuit dit denkkader. Chris is eveneens staflid van het Korzybski Instituut in Brugge.